Depilator getest

geplaatst in: Uncategorized | 1

Ik heb de Depilator getest en ik moet zeggen: hij valt me heel erg mee! Het was allereerst nogal een gedoe om de batterij erin te krijgen; er zit geen gebruiksaanwijzing bij, dus je moet het zelf een beetje uitvogelen. Als -ie er eenmaal in zit, doet de Depilator prima zijn werk. Ik had verwacht dat het pijn deed (dat verwacht je toch bij het woord ‘epileren’), maar omdat het een soort fijne trillende kammetjes zijn, voel je niks. Echt helemaal niets! Maar: je haartjes worden wel heel mooi verwijderd. Zo heb ik hem ook op mijn hand getest; daar heb je af en toe kleine haartjes zitten die niet zo mooi zijn. Maar de pen, die trouwens superklein en licht is, haalt die zo weg. Ik ben dus super tevreden!

  1. J. Schouten

    Ik heb de Depilator op de Libelle Zomerweek gekocht. Doet het prima alleen vind ik dat de gezichtshaartjes wel erg snel aangroeien. Zal ook wel aan jezelf liggen. Maar toch iedere week depileren vind ik erg snel. Ik begrijp het wel: het werkt hetzelfde als grasmaaien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *